Així no

Així no

Cada dia es vota més per emoció que per raó. I això és tremendament preocupant. Vol dir alterar les bases de la democràcia i corrompre l’ètica intrínseca a la bona fe dels seus orígens.

Tot s’hi val en ments tergiversants que diuen actuar en nom de la Democràcia. Així ens envilem i perdem la neutralitat que ens permet enjudiciar tot allò que ens deixa valorar l’entorn saturat de tendències de la bona fe a l’extrem més nociu de la mala fe.

Caldrà establir unes bases noves que impedeixin la pèrdua de la Democràcia a favor d’un règim oposat a aquesta, emparat en una dictadura. Cert professor em va dir “La Història es repeteix una vegada i una altra”. Així sembla, però, ens quedarem encreuats de braços i caure’ns al fons de l’abisme per començar una altra vegada de zero, patint l’indecible en una remuntada cruel a la situació dels darrers vint-i-cinc anys?

¡Ciutadans, ciutadans, poblerines i poblelins! No ens deixem enganyar. Seguim acompanyats de la Pau. Els nostres referents han de ser: La lògica dels costums humans, la bona fe, el sentit comú i la tolerància en el tracte amb els altres.

Deixar un comentari

Your email address will not be published.